Interieur

Industriële WC inrichten

De wc is in veel gevallen een vergeten ruimte in huis. Waar het natuurlijk enkel een praktisch doel dient, is het wel belangrijk ook deze ruimte gezellig en sfeervol te maken. Het is immers toch een onderdeel van je huis. Daarnaast is het natuurlijk ook prettig, dat wanneer je visite ontvangt, ze niet ineens van een prachtig ingerichte woonkamer. Het inrichten van je wc is dus wel degelijk een essentieel onderdeel als je je volledig huis sfeervol en gezellig wilt hebben. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je, die het inrichten van een industriële wc een stukje makkelijker kunnen maken en ervoor zorgen dat je geen ontstopping Antwerpen hoeft te bellen.

Kleine ruimte

Onze wc bevind zich vaak niet in de meest grote ruimte van het huis. Dit is natuurlijk ook niet perse nodig, aangezien het enkel gaat om het plaatsen van het toilet en een eventuele wasbak. Vooral wanneer je een kleine ruimte hebt, is het belangrijk rekening te houden met de indeling van je wc. Je hebt namelijk in tegenstelling tot een normale toilet ook speciale korte toiletten. Deze zijn in tegenstelling tot een normale wc net iets korter, maar prima geschikt voor een gemiddeld persoon. Dit zorgt er toch al snel voor, dat je een centimeter of 10-15 extra overhoudt.

Ook leuk om te lezen:  Hoe creëer je de perfecte werkplek thuis?

Maak het gezellig

Naast een wasbak, kraan en eventuele wc borsten, zijn de meeste wc’s voorzien van een plankje. Dit plankje is bij uitstek geschikt voor allerlei verschillende accessoires. Hierbij kun je denken aan een luchtverfrisser, maar ook een prachtig ornament of gezellig plantje is een goede toevoeging om wat extra sfeer toe te voegen. Afhankelijk van je stijl in je woonkamer, kun je ervoor kiezen deze ook door te trekken tot in je toilet. Heb je een industriële stijl, dan behoort een industriële wc tot de mogelijkheden.

Hier moet je op letten

Naast de decoratieve zaken, is het ook belangrijk rekening te houden met praktische zaken. Zo ligt een verstopping namelijk altijd op de loer. Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat je de juiste afmeting buizen gebruikt, zodat de kans op verstopping een stuk kleiner wordt en je ontstopping Mechelen moet bellen. Ook het frequent gebruik van een ontstopper is aan te raden om eventuele beginnende verstopping direct de kop in te kunnen drukken.

Dit vind je misschien ook leuk...