Accessoires

Industriële buitenlampen inspiratie

Ben jij gek op de industriële stijl en wil je deze vanuit je interieur doortrekken tot in je tuin? Dan moge industriële buitenlampen natuurlijk niet ontbreken. Omdat het aanbod zo enorm groot is, kan het een flinke klus zijn om te bepalen welke lamp je uiteindelijk kiest. Zo kun je kiezen voor solar tuinverlichting, maar natuurlijk ook voor een wandlamp. Kortom, keuze genoeg. Om je een idee te geven wat er allemaal belangrijk is voor het uiteindelijk maken van de juiste keuze, hebben we een aantal praktische tips voor je, die je kunnen helpen bij het vinden van geschikte industriële buitenlampen. Een lamp is namelijk niet alleen decoratie, maar natuurlijk ook voor praktische doeleinden bedoeld.

Het type verlichting

Een belangrijke eerste stap voor het vinden van de juiste industriële buitenlampen inspiratie, is door te bepalen welk type verlichting je zoekt. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat er wel degelijk een verschil is tussen functionele verlichting of decoratieve verlichting. Zo kan het handig zijn om te kiezen voor solar verlichting, maar is het wel goed om rekening te houden met de wintermaanden. In aanvulling daarop is het zeker aan te raden om ook te kiezen voor verlichting op stroom, zodat je zeker weet dat je voldoende licht in je tuin hebt, zodat je niet in het donker naar de schuur hoeft te lopen bijvoorbeeld.

Ook leuk om te lezen:  Planten in een industrieel interieur

Bepaalde de plek van de verlichting

Nadat je voldoende industriële buitenlampen inspiratie hebt opgedaan, is het goed om na te denken over de plek van de buitenverlichting. Is het van belang dat de volledige achtertuin wordt verlicht of is het zaak dat bijvoorbeeld het pad alleen is voorzien van wat extra licht. Om ervoor te zorgen dat je de juiste verlichting kiest en deze ook op de juiste plek plaatst, is het aan te raden om een lichtplan te maken of te laten maken. Je zult al snel merken dat je op deze manier exact weet welke verlichting waar moet komen, zodat je nooit te weinig of nooit teveel verlichting op een plek hebt. Heb je een plek in je tuin, zoals bijvoorbeeld onder de overkapping, dan is het prettig om te kiezen voor dimbare industriële 

Dit vind je misschien ook leuk...