Interieur

Philips Hue in een industrieel interieur

Ben jij op zoek naar de juiste verlichting op het juiste moment? Dan is Philips Hue in een industrieel interieur de perfecte keuze. Met deze verlichting kun je op ieder gewenst moment het juiste licht instellen. Ook binnen een industrieel interieur, waarbij verlichting vaak een flinke uitdaging blijkt, zien we dat de Philips Hue ontzettend handig is om te gebruiken. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld inbouwspots, maar zijn er ook allerlei andere verschillende varianten verkrijgbaar van de Philips Hue. Wil jij weten hoe je de Philips Hue in een industrieel interieur het beste kunt toepassen? Lees dan dit artikel rustig door.

Te bediening met je mobiele telefoon

Het grootste voordeel aan deze verlichting, is dat het een slim verlichtingssysteem is dat je makkelijk kunt bedienen met je smartphone. Zo kun je het allereerst instellen op een bepaalde tijd, zodat je iedere avond op een bepaalde tijd de verlichting laat dimmen of juist wanneer de avond valt, laat aanspringen. Wist je dat je maar liefst tot wel 50 verschillende lampen kunt bedienen met dit systeem, waardoor je met slechts één druk op de knop alles kunt aanpassen op ieder gewenst moment.

Te koppelen aan je smart tv

Het systeem van Philips Hue is te koppelen aan je smart tv. Dat houdt in dat de lichten reageren op wat er op de televisie gebeurt. Vooral tijdens een spannend film kan dit zorgen voor net dat stukje extra sfeer, waardoor je het gevoel hebt alsof je middenin de film zit. Naast de televisie, kun je ook allerlei verschillende zones aanmaken. Zo kun je bijvoorbeeld de woonkamer in een andere groep zetten en ook de slaapkamer. Op deze manier kun je per zone zelf bepalen hoe je de verlichting wilt instellen en ben je altijd voorzien van het juiste licht.

Ook leuk om te lezen:  Traprenovatie voor industriële trap

Stel een schema in

De laatste functie die deze Philips Hue in een industrieel interieur heeft, is dat je ze kunt instellen op een bepaalde tijd. Dit houdt in dat je verschillende lampen op een bepaald moment kunt laten in- en ook weer uitschakelen. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdens de vakantie, maar ook wanneer je een keer wat vroeger naar bed gaat en bent vergeten om de lampen uit te doen. Je kunt dan wachten totdat ze vanzelf uitgaan, maar je kunt ze ook met je smartphone uitschakelen. Kortom, een ideaal systeem dus!

Dit vind je misschien ook leuk...