Meubels

Slaapbank in industrieel interieur

In een industrieel interieur is het soms lastig om geschikte meubelen te vinden die goed passen in het hele interieur. Zeker in de slaapkamer of logeerkamer kan dit lastig zijn, omdat een industrieel interieur ook vaak wat minimalistischer is. Een slaapbank is voor veel woningen een goede manier om voor gasten een bed te maken, zonder hier een slaapkamer voor op te hoeven geven als gastenkamer. We gaan daarom kijken naar de beste slaapbank voor in je interieur!

Slaapbank voor woonkamer

In je woonkamer heb je vaak al een bank staan, hier zou je dus kunnen kijken naar een slaapbank. Met een slaapbank combineer je het comfort van een normale bank en een bed. Een slaapbank ziet er aan de buitenkant eigenlijk niet anders uit dan een normale bank, maar kan uitvouwen tot een bed.

Slaapbank voor slaapkamer

Heb je een slaapkamer over? Dan kun je hier je gastenkamer van maken en er een logeerkamer van maken. Om de logeerkamer meer te laten zijn dan alleen een kamer waar gasten kunnen slapen, is een slaapbank een perfect alternatief. Bij Slaapzone.nl vind je veel inspiratie hoe je een logeerkamer zo praktisch en mooi mogelijk kunt inrichten.

Ook leuk om te lezen:  Schoenenkast industrieel

Zolder gebruiken voor slaapbank

In nieuwere woningen is de zolder tegenwoordig een volwaardige woonlaag. Dit betekent vaak dat het de mogelijkheid biedt om er een of meerdere (slaap)kamers van te maken. Vaak staat er echter ook de rommel die je maar een enkele keer per jaar nodig hebt, zoals de kerstspullen. Om zo min mogelijk ruimte weg te geven, kan een slaapbank een praktische en mooie oplossing zijn. Zo houdt je ruimte over en kun je met een televisie en/of gameconsole van je zolder zowel een logeerkamer als extra woonkamer maken.  

Dit vind je misschien ook leuk...