Blog

Geef je interieur een metamorfose met een nieuwe vloer

Veel mensen hebben eens in zoveel tijd behoefte aan een fris en nieuw interieur. Ben jij je interieur niet per se zat, maar zeker wel toe aan iets vernieuwends? Dan is deze blogpost er voor jou. Je gehele interieur een make-over geven is een leuk idee, maar kost je heel veel geld. Gelukkig voor jou is het niet nodig om diep in de buidel te tasten, als je je huis een opknapbeurt wil geven. Met de tips in deze blogpost kun je door een aantal aanpassingen, een geheel nieuwe uitstraling geven aan welke ruimte dan ook!

Een nieuw jaar, dus eindelijk een nieuwe vloer?

De beste manier om je huis een geheel nieuwe uitstraling te geven, is het leggen van een nieuwe vloer. Ligt er bij jou thuis al heel lang een oude vloer die eigenlijk niet zo mooi bij de rest van het interieur staat? Of is 2023 hét jaar dat je de vloer gaat aanschaffen waar je al tijden van droomt? Welke reden je ook hebt om je vloer te vervangen voor een nieuwe, er is altijd wel een vloer die het beste in je interieur naar boven haalt!

Inspiratie voor een nieuwe vloer

Wanneer je nog geen idee hebt welke vloer je wilt hebben, kun je je het beste laten inspireren door televisieprogramma’s, woonwinkels en tijdschriften, of je kunt natuurlijk online een kijkje nemen. Lees je bijvoorbeeld in over allerlei verschillende soorten en maten vloeren. Denk aan laminaat, PVC, vinyl en tapijt. Bekijk meer op de website van Ambiant en laat je verwonderen door de verschillende keuzemogelijkheden.

Ook leuk om te lezen:  Gevoerde werklaarzen voor de koudere maanden

Welke vloer past bij mijn interieur?

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Een vloer kopen doe je namelijk niet zomaar. Op de website van Ambiant vloeren is het mogelijk om te kijken hoe jouw gewenste vloer bij de rest van je interieur zal staan! Dit doe je via de speciaal gemaakte Al-Tool. Het werkt heel simpel; met je smartphone of tablet maak je een foto van je eigen interieur, vervolgens kun je via de tool de vloer met een paar klikken veranderen en voilà, ontdek meteen of jouw gewenste vloer het effect had wat je ervan had gehoopt! Zo niet, dan kun je via de tool eenvoudig uitkomen bij een vloer die wél mooi in je ruimte staat.

Schakel hulp in als je er niet uit komt

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om de hulp in te schakelen van specialisten, deze voorzien je graag van professioneel advies. Verder zou je alle soorten vloeren in het echt kunnen komen bewonderen in een daarvoor ingerichte showroom. De vloeren van Ambiant zijn zeer voordelig geprijsd en bestaan uitsluitend uit de beste kwaliteit. Zo weet je zeker dat je nog jarenlang zult genieten van je nieuwe vloer!

Dit vind je misschien ook leuk...