Meubels

Industriële sidetable

Een sidetable is natuurlijk een meubelstuk dat bij uitstek geschikt is voor allerlei verschillende toepassingen. Een sidetable kenmerkt zich immers door de vaak smalle/slanke vorm, waardoor ze ideaal zijn voor bijvoorbeeld in de gang. Binnen de verschillende woonstijlen zien we dat er met enige regelmaat gekozen wordt voor dit prachtige object. Zo zijn ze namelijk niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Kortom, reden genoeg om er eentje aan te schaffen. Is een normale Sidetable net iets te rustig voor je en houd je van wat meer pit? Dan is een industriële sidetable de perfecte aanvulling op je interieur.

Zo handig is een industriële sidetable

Wanneer je regelmatig wat spullen hebt die je even naast je neer wilt leggen op  het moment dat je rustig je jas uit wilt trekken, is een industriële sidetable in de hal natuurlijk ideaal. Sleutel, je hondenriem of eventueel een paar boodschappen die je in je hand hebt, kun je hier bij uitstek op uitstallen. Wel is het handig te kiezen voor een industriële sidetable met lades. Zo kun je er ook een vaste plek creëren voor bijvoorbeeld sleutels of andere veelgebruikte objecten. Waak er alleen wel voor dat je sidetable geen verzamelplek wordt van allerlei prullaria, want dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ook leuk om te lezen:  Slaapbank in industrieel interieur

De decoratieve kan van een industriële sidetable

Dat een industriële sidetable ontzettend praktisch is dat blijkt. Toch is een sidetable veel meer dan alleen dat. Gezien het feit dat ze vaak niet veel hoger zijn dan een centimeter of 90, lenen ze zich er ook bij uitstek voor om te worden gestyled met wat accessoires. Houd er echter wel rekening mee dat je het geheel niet te vol zet. Vooral doordat een sidetable relatief smal is, is het niet handig om een grote vaas met enorme boeket bloemen te plaatsen. Kies daarom dus ook voor minimalistische accessoires die vooral de hoogte ingaan en niet de breedte.

Sidetable voor iedere stijl

Het mooie aan een sidetable, is dat ze in principe ingepast kunnen worden binnen iedere stijl. Doordat ze verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende soorten en maten, kun je helemaal zelf bepalen voor welke stijl je gaat. Zo kan het dus heel goed zijn dat je oog ondanks dat je een modern interieur hebt, is gevallen op een sidetable met een industriële look om het geheel net wat meer kracht bij te zetten.

Dit vind je misschien ook leuk...