Meubels

Industriële ladekast

Ben jij ook zo’n fan van een industriële woonstijl? Dan mag een industriële ladekast natuurlijk absoluut niet ontbreken. Deze ladekast is namelijk niet alleen een ware lust voor het oog, maar ook nog eens ontzettend praktisch. Net als een dressoir, kun je ook de industriële ladekast bij uitstek gebruiken voor het opruimen van allerlei prullaria. Het grote voordeel aan deze kasten, is dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende soorten en maten. Dit zorgt ervoor dat je dus ook kunt kiezen voor een halfhoge ladekast, waardoor je ook de bovenkant zowel functioneel als decoratief kunt gebruiken. Let er echter wel op dat je de bovenkant niet gebruikt al opruimplek, daar heb je namelijk de lades voor.

Extra opbergruimte

We kennen het allemaal wel. Waar we ook kijken is huis, er ligt overal vaak wel iets wat er eigenlijk niet hoort. Of het nu het aanrecht is, de eettafel of ons dressoir. De kans dat er prullaria ligt wat je liever buiten het zicht houdt is vrij groot. Het is namelijk ook ontzettend gemakkelijk om het even snel ergens neer te leggen. Vaak is de valkuil dat het zich ophoopt, waardoor je zonder dat je het doorhebt een nieuwe ‘opbergplek’ creëert. Met een industriële ladekast is dit verleden tijd. Doordat je ontzettend veel extra opbergruimte hebt, kun je de lades gebruiken vooral allerlei verschillende spullen. Zo kun je er ook voor kiezen om iedereen in huis een persoonlijke lade toe te wijzen.

Ook leuk om te lezen:  Slaapbank in industrieel interieur

Industriële ladekast is perfecte te combineren

Het grote voordeel aan een industriële ladekast in  huis, is dat dit perfect kan worden gecombineerd met veel andere meubels. Zo hoef je dus niet per se een volledig industrieel interieur te hebben, maar past deze ladekast ook prima in een landelijke woonstijl. Ook dit zorgt ervoor dat het een veelzijdig meubelstuk is. Zo hoef je de ladekast niet per se in de woonkamer neer te zetten, maar is de slaapkamer of hal natuurlijk ook een perfecte plek om wat extra sfeer te creëren. Kortom, de industriële ladekast is een veelzijdig meubelstuk, welke verkrijgbaar is in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Op deze manier is er altijd een industriële ladekast die aansluit bij wat jij zoekt.

Dit vind je misschien ook leuk...