Blog

Zwarte stopcontacten

Waar onze stopcontacten vroeger veelal wit waren, zien we dat er nu steeds vaker wordt gekozen voor zwarte stopcontacten. Niet alleen staat het een stuk stijlvoller, maar is het ook een stuk duurzamer. Waar witte stopcontacten na verloop van tijd verkleuren, is dit met zwarte stopcontacten een stuk minder het geval. Vooral in oude huizen zal je het vast wel eens hebben gezien dat de stopcontacten inmiddels niet meer wit zijn, maar geel zijn geworden. Je kunt er dan voor kiezen ze schoon te maken, maar vaak lukt dit niet meer. Zwarte stopcontacten zijn niet voor niets ontzettend populair, wil jij weten waarom? Lees dan snel verder!

Stijlvol

Zwart staat voor stijlvol en luxe. Dit geldt ook voor zwarte stopcontacten. Zwart is namelijk niet alleen ontzettend stijlvol, maar ook nog eens tijdloos. Dat betekent, dat ook over enkele jaren zwarte stopcontacten nog steeds prima passen binnen je interieur. Doordat zwart perfect is te combineren met in principe allerlei verschillende kleuren en stijlen, is het absoluut de overweging waard om, wanneer je er aan toe bent te kiezen voor nieuwe zwarte stopcontacten in plaats van wit.

Ook leuk om te lezen:  Efficiëntie en groei: backoffice uitbesteden en STIPP pensioen

Modern

Naast stijlvol, zijn zwarte stopcontacten ook hartstikke modern! We zien namelijk steeds vaker, dat er binnen ons interieur wordt gekozen voor zwarte accenten. Dit kan zijn in zowel woonaccessoires, meubels en nu dus ook in stopcontacten. Doordat zwart bijna tot niet opvalt en een ontzettende chique uitstraling heeft, is de kleur zwart binnen het hedendaagse interieur nog steeds onverminderd populair. Dus twijfel jij over de kleur voor je nieuwe stopcontacten, dan zijn zwarte stopcontacten zeker de overweging waard!

Schoonmaken

Waar witte stopcontacten naar verloop van tijd gaan verkleuren, is dit bij zwarte stopcontacten niet het geval. Uiteraard zie je op de kleur zwart wel stof. Dat betekent, dat je in tegenstelling tot witte stopcontacten toch echt iets vaker een doekje over je zwarte stopcontacten moet halen om ervoor te zorgen dat er zich geen laag stof op gaat vestigen. Daarnaast is het ook perfect doordat je in principe weinig tot niets ziet op zwart. Vlekken van bijvoorbeeld de vieze vingers van je kinderen zijn op zwart bijna tot niet zichtbaar.

Dit vind je misschien ook leuk...