Blog

TV kijken in huis

Hoe fijn is het, wanneer je na een lange dag te hebben gewerkt, rustig op de bank kunt gaan zitten en kunt genieten van je favoriete televisieprogramma, film of serie. Met het steeds groter wordende aanbod op de verschillende streamingdiensten, zien we dat er steeds minder mensen naar de ‘normale’ televisie kijken. Logisch ook, want wanneer je kijkt via een streamingdienst, bepaal je niet alleen zelf wanneer je kijkt, maar ook hoeveel en hoe lang je kijkt. Zo kun je bijvoorbeeld vaak al meerdere afleveringen vooruit kijken, zodat je exact weet wat er gebeurt. Uiteraard zijn er daarnaast nog tal van andere mogelijkheden waarop jij zorgelijk thuis tv kunt kijken.

Smart iptv

Smart IPTV is een app voor streaming van IPTV-kanalen op smart-tv’s en andere apparaten. Het biedt toegang tot honderden tv-zenders en video-on-demand-content, waaronder films, series en live sportevenementen. Om Smart IPTV te gebruiken, moet u een IPTV kopen nemen en de app op het apparaat installeren. Je kunt dan een lijst met kanalen toevoegen aan de app en deze afspelen op uw apparaat. Sommige Smart IPTV-abonnementen bieden ook de mogelijkheid om opnames te maken van tv-programma’s of om te pauzeren en terug te spoelen tijdens het kijken van live tv.

Ook leuk om te lezen:  De beste keukenmachines van 2023

Streamingdiensten

Een andere populaire manier van televisie kijken, is natuurlijk via de verschillende bekende streaming diensten. Waar je via net iptv toegang hebt tot honderden verschillende televisiezenders, heb je met een abonnement op een streamingdienst toegang tot ontzettend veel films en series. Het grote voordeel hieraan is, is dat je helemaal zelf bepaald waar en wanneer je ze wilt kijken. Zo kun je je favoriete serie namelijk ook gewoon vooraf downloaden en op ieder gewenst moment ook zonder internet bekijken. Wat het tegenwoordig wel iets lastiger maakt, is dat de verschillende diensten allemaal hun eigen exclusiviteit hebben. Zo kan het dus zijn dat net die ene serie niet op Netflix te vinden is, maar wel op Amazon prime bijvoorbeeld.

Reguliere zenders

Uiteraard kun je naast alle mogelijkheden die er vandaag de dag zijn, ook gewoon nog heerlijk ouderwets zappen door het huidige zenderaanbod op de televisie. Het enige nadeel wat je dan wel hebt, is dat je te maken hebt met reclames. Kies je voor bijvoorbeeld een opnemen pakket, dan hoef je niet speciaal op het tijdstip te kijken waarop het wordt uitgezonden. Zoals je dus kunt zien, zijn er legio mogelijkheden waarop jij onbezorgd thuis tv kunt kijken.

Dit vind je misschien ook leuk...