Blog

Outdoor led scherm

Wil jij graag wat extra reclame voor je bedrijf, dan kan dit natuurlijk op allerlei verschillende manieren. De eenvoudigste manier om dit te doen en direct een grote groep mensen te kunnen bereiken, is door het gebruik van een outdoor led scherm. Dit zijn schermen waarop jij iedere gewenste reclame boodschap kunt projecteren. Wil jij weten welke voordelen het allemaal heeft? Lees dan snel verder!

Altijd zichtbaar

Het grootste voordeel aan het adverteren via een outdoor led scherm, is dat je altijd zichtbaar bed. Een outdoor led scherm staat namelijk doorgaans 24/7 aan. Dus of mensen er nu overdag of ‘s nachts langskomen, in beide gevallen zien ze je. Uiteraard is het wel belangrijk dat je kiest voor de juiste plek, waar ook voldoende mensen langskomen.

Je valt direct op

Een outdoor led scherm valt natuurlijk direct op. Mede hierdoor is dit vandaag de dag nog altijd een ontzettende populaire manier van adverteren. Door vaak het felle licht en enorme grote scherm, is je aanwezigheid vaak niet te missen. De kans dat passanten je dan niet zien, die is vrij klein.

Ook leuk om te lezen:  Betrek de natuur in je interieur & tuin

De kosten zijn eenmalig

Een outdoor led scherm heeft als grote voordeel, dat je geen extra kosten hebt. Wanneer je normaliter een folder wilt verspreiden om onder de aandacht te komen, dan zullen hier flink wat extra kosten mee gemoeid gaan. Denk aan de kosten voor het drukken, maar ook de kosten voor de verspreiding. Door te kiezen voor een outdoor led scherm, zullen de kosten alleen zijn voor de opmaak van de advertentie. Wanneer je dit in eigen beheer hebt, betaal je dus alleen de kosten voor de uiting zelf.

Duurzaam

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het adverteren middels een outdoor led scherm natuurlijk de perfecte manier om hier als bedrijf op in te spelen. Wanneer je namelijk enkele honderden of zelfs duizenden folders laat verspreiden, is dit een stuk minder goed voor het milieu, dan wanneer jij je reclame uitingen enkele dagen, weken of maanden projecteert op een groot scherm. Zo  heeft het adverteren door meerdere voordelen voor zowel jezelf, alsook voor het milieu.

Dit vind je misschien ook leuk...