Accessoires

3x accessoires industrieel interieur

Heb jij een industrieel interieur, dan mogen de juiste woonaccessoires natuurlijk absoluut niet ontbreken. Net als bij iedere woonstijl, geldt ook bij een industrieel interieur dat accessoires het verschil kunnen maken. Zo kun je kiezen voor allerlei verschillende accessoires, maar is het wel zaak dat je deze goed op elkaar afgestemd hebt. Vooral wanneer je ook je meubels volledig in industriële look hebt, is het belangrijk dat het geheel niet ‘to much’ wordt.

Industriële lamp

Verlichting is in ieder interieur een grote bepalende factor als het gaat om sfeer. Zo ook voor een industrieel interieur. In een industrieel interieur, waar vooral robuuste materialen de boventoon voeren, is een lamp hiervoor bij uitstek geschikt om het geheel extra kracht bij te zetten. Zo kun je kiezen voor de welbekende driepoot, maar ook voor een industriële lamp voor aan het plafond. Daarnaast kun je ook kiezen voor spotjes en natuurlijk behoort ook een tafellamp voor op het dressoir tot de mogelijkheden. Industriële accessoires maken je interieur compleet.

Industriële klok

Een klok mag natuurlijk niet ontbreken. Vooral niet gezien het feit dat de perfecte manier is om je industriële look extra kracht bij te zetten. Met een industriële wandklok aan de muur kun je niet alleen op ieder gewenst moment zien hoe laat of het is, maar draag je ook bij aan de look en feel van je interieur. Vooral omdat een industriële klok zich kenmerkt door de grove afwerking en robuuste look zal deze direct in het oog springen. Kortom, een must have als accessoires voor ieder industrieel interieur.

Ook leuk om te lezen:  Industriële wandklok

Industriële kandelaar

Een prachtige kandelaar mag natuurlijk niet ontbreken in je interieur. Vooral niet wanneer je een industriële woonstijl hebt, lenen verschillende type kandelaren zich er perfect voor om het geheel te decoreren. Vooral wanneer je kiest voor een set van wat grovere kandelaar in de kleuren brons of zwart. Je zult zien dat dit door de robuuste uitstraling de perfecte combinatie is van stijlvol en stoer tegelijk. Zo zorg je niet alleen voor een extra stoere look van je interieur, maar draagt het ook direct bij aan de sfeer en gezelligheid in huis. Vooral wanneer je tijdens de donkere dagen ook de kaarsjes even aansteekt.

Dit vind je misschien ook leuk...